Groepsactiviteiten

Op het Henschotermeer een activiteit organiseren met uw school of vereniging? Daar hanteren wij speciale tarieven voor die u kunt aanvragen via onderstaande button.

Ook is het mogelijk om speciale toegangstarieven te ontvangen als u meerdere dagen in de buurt van het Henschotermeer doorbrengt bijvoorbeeld tijdens een schoolkamp. Wij kunnen u daar over informeren wanneer u dit op uw aanvraag vermeld.

Wilt u een activiteit organiseren waar grote materialen bij nodig zijn? (Denk hierbij aan materialen voor een grote zeskamp.) Vermeld dit dan op uw aanvraag, hier is namelijk een extra ontheffing voor nodig.

Wilt u een avondactiviteit organiseren op het Henschotermeer tijdens uw kamp zoals bijvoorbeeld een speurtocht? Vermeld dit dan ook op uw aanvraag, hier is een speciale avondontheffing voor nodig. ( uiterlijk tot 23.30 uur)

Activiteiten

Voor alle activiteiten die op het Henschotermeer worden georganiseerd moet een ontheffing worden
aangevraagd.

Aanvraag fotoshoot

Groepsboeking

Een Bruiloft

      Creatieve ideeën      

 

Het Henschotermeer biedt veel mogelijkheden als het gaat om het organiseren van activiteiten of evenementen! Mocht u een leuk idee hebben voor een sportief evenement, een gezellige markt of een andere activiteit dan denken we heel graag met u mee.

Het prachtige gebied biedt alle ruimte, en een geweldig decor, voor uw activiteit of evenement. Het verharde wandelpad van ongeveer 2.500 meter rond het meer leent zich uitstekend voor een duurloop of een andere sportieve prestatie. En voor de nog actievere sporter zijn de zandstranden en de paden die door het bos lopen misschien nog wel uitdagender.

Maar ook een markt ligt binnen de mogelijkheden omdat er een route kan worden uitgezet waarbij de mensen rond het meer, langs de kramen, kunnen lopen en via de bruggen en over het eiland. Zo zal iedere kraam gezien worden en ondertussen genieten de bezoekers van de mooie natuur.

      Creatieve ideeën      

 

Het Henschotermeer biedt veel mogelijkheden als het gaat om het organiseren van activiteiten of evenementen! Mocht u een leuk idee hebben voor een sportief evenement, een gezellige markt of een andere passende activiteit dan denken we heel graag met u mee.

Het prachtige gebied biedt alle ruimte, en een prachtig decor, voor uw activiteit of evenement. Het verharde wandelpad van ongeveer 2.500 meter rond het meer leent zich uitstekend voor een duurloop of een andere sportieve prestatie. En voor de nog actievere sporter zijn de zandstranden en de paden die door het bos lopen misschien wel uitdagender.

Maar ook een markt ligt binnen de mogelijkheden omdat er een route kan worden uitgezet waarbij de mensen rond het meer, langs de kramen, kunnen lopen en via de bruggen, over het eiland, weer terug kunnen lopen. Zo zal iedere kraam gezien worden en ondertussen genieten de bezoekers van de mooie natuur.

           Catering          

 

Daarbij kan de catering verzorgd worden door onze gezellige foodtrucks die ieder evenement nog leuker maken. Eten & drinken is van zichzelf al beleving maar eten & drinken vanuit één van de foodtrucks maakt het tot een dubbele beleving, en dat zal zeker een positieve bijdrage leveren aan het geheel. Zo willen wij samen met u een leuk idee tot een groot succes maken.